České kuřecí

Štěpánovské kuře

Českém kuřecí maso od dodavatele ZES Křivsoudov s.r.o. z jeho farmy Dolní hala I. , které jste mohli koupit ve Vašem Řeznictví Rabbit Litoměřice.

stáří
35
dní
porážka
26.3.2020
100% české
rodičovský chov:
líheň:
dodavatel:
farma:
krmivo:
přeprava:
porážka:
datum porážky:
26.3.2020
doba růstu:
35

VÍTE, ŽE...

Krátký logistický řetězec


Do 24 hodin od porážky na Váš stůl

Xaverov

Líheň Habry patřící pod skupinu Xaverov a.s., je tradiční líhní nacházející se uprostřed vysočiny s více než 50 letou tradicí líhnutí jednodenních kuřátek. Vylíhlá kuřata jsou genotypu COBB nebo ROSS. Násadová vejce pochází z rozmnožovacích chovů společnosti Xaverov. Používaná krmiva pochází od tuzemských dodavatelů. Líheň Habry je polohou v ideální vzdálenosti od našich farem, kdy průměrná dojezdová vzdálenost je 85 km. Celková roční kapacita je 85 mil. kuřat. Kuřátka jsou dopravena na farmy společnosti RABBIT do 24 hodin od vylíhnutí.

líheň

ZES Křivsoudov s.r.o.

dodavatel

Dolní hala I.

farma

Rabbit Chotýšany a.s.

dodavatel krmných směsí v rámci skupiny RABBIT Chotýšany a.s., patří k nejmodernějším producentům krmiv v regionu. 100 % vlastních kuřat je krmeno z Chotýšan. Základem krmných směsí je námi pěstované obilí, které pokryje spotřebu v krmných směsích pro kuřata ze 70 %, zbytek nakupujeme od lokálních farmářů. Krmné směsi jsou granulované. Jejich receptury jsou sestaveny s důrazem na potřeby zvířat a jejich optimální vývoj.

PeerSystem

Odchyt a přeprava: je používána BEZKLECOVÁ technologie PeerSystem, jež umožňuje přepravu 7500 ks kuřat. Technologie je šetrná k přepravovaným kuřatům. Odchyt je prováděn mechanicky. Jedná se o moderní technologii holandské výroby, která splňuje nejpřísnější parametry pohody zvířat. Společnost RABBIT Trhový Štěpánov a.s., zavedla jako první v ČR tento systém odchytu drůbeže. V současné době je 100 % kuřat přepravováno pomocí bezklecové technologie PeerSystem.

Rabbit Trhový Štěpánov a.s.

závod Trhový Štěpánov je mateřským závodem celé společnosti, denní kapacita je až 80 000 ks kuřat. Instalovaná technologie pro zpracování kuřat je od společnosti MEYN. Závod disponuje plně automatickým kucháním, porcováním, kalibrací a vykošťováním. Kuřata jsou chlazena výhradně vzduchem. Celý výrobní proces je plně automatizovaný. V rámci výroby je trvale přítomen státní veterinární lékař dohlížející na bezpečnost a kvalitu potravin. Závod je certifikován v systému IFS „High LEVEL“ a je držitelem auditu společnosti TESCO. Veškerá výroba je složena z plynule navazujících výrobních kroků, kdy od porážky kuřete po jeho zabalení uběhne max. 4 hodiny. Kuřata zpracovaná v Trhovém Štěpánově nesou v oválné značce kód „CZ 993“. Výrobky z Trhového Štěpánova najde spotřebitel v široké síti maloobchodních prodejen a obchodních řetězců převážně v regionu Čech.

poražka

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.